CONSIDERATIONS TO KNOW ABOUT خواص عناب صبح ناشتا

Considerations To Know About خواص عناب صبح ناشتا

Considerations To Know About خواص عناب صبح ناشتا

Blog Article

از دیگر خواص عناب تازه و خشک برخورداری آن‌ها از ویتامین‌های گروه ب است. عناب خشک منبع بسیار خوبی از پیریدوکسین (ویتامین ب ۶)، تیامین، نیاسین، اسید پانتوتنیک و ریبوفلاوین است.

به طوری کلی عناب در طب سنتی طب سردی دارد و باید با مصلحاتی مانند سپستان خورده می‌شود تا باعث سردی در معده نشود. از نظر طب سنتی، عناب خشک خواص زیر را برای بدن دارد:

برای آشنایی با روش‌های بیشتر به مقاله کاهش درد پریود مراجعه کنید.

رفلاکس نوزادان (علائم و درمان) - نحوه مصرف شربت فاموتیدین برای نوزاد

خواص جوشانده عناب خشک برای قلب نیز زیاد است. این میوه کلسترول شما را کاسته و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

طرز تهیه دمنوش به این صورت است که ابتدا قوری را پر از آب کرده، سپس عناب خشک به همراه موارد دلخواه چون چوب دارچین را در قوری بریزید تا به جوش آید.

می‌توانید از عناب به عنوان چای و دمنوش استفاده کنید. به این صورت که میوه‌های ترک‌خورده عناب را مانند چای معمولی دم کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید.

همچنین یادآوری شده است که زیاده روی در خوردن عناب باعث کم شدن غرایز جنسی می‌شود و عناب در اشخاص سرد مزاج، تولید گاز و نفخ می‌کند و این گونه افراد باید عناب را با مویز میل نمایند تا به عنوان مصلح آن عمل کند.

خوب است بدانید خاصیت عناب تازه بسیار زیاد است. عناب میوه درختچه‌ای متوسط است که ارتفاع آن تا ۱۰ متر نیز می‌رسد. عناب در مناطق گرمسیر و خشک روییده و برگ‌های کوچک سبزرنگ، بدون کرک و تخم‌مرغی شکلی دارد که در زمستان می‌ریزند.

تعداد کمی از مطالعات آزمایشگاهی وجود دارد که توانایی عصاره عناب را در جلوگیری از گسترش سلول های سرطانی ثابت کرده است. یک مطالعه انجام شده در دانشگاه کالابریا نشان داد که می تواند به طور موثری گسترش سلول های سرطانی بدخیم پستان را کاهش دهد و حتی آن ها خواص عناب در چایی را از بین ببرد.

عناب معمولاً در فراورده‌های غذایی استفاده می‌شود. هیچ‌گونه اطلاعات معتبری در رابطه با بی‌خطر بودن استفاده دارویی از عناب در دوران بارداری و شیردهی وجود ندارد.

شما می‌توانید با نوشیدن چای عناب یا خوردن عناب خشک با تامین خون و انرژی کافی شدت و مدت این علائم را کاهش دهید.

علاوه بر این، پلی‌ساکاریدهای عناب می‌توانند با مکانیسم‌های مختلفی مانند القای آپوپتوز (تورم و متلاشی شدن) سلول‌های توموری، جلوگیری از سرطانی شدن (اُنکوژنز)، گسترش سلول‌های تومور و بهبود پاسخ ایمنی به تومورها، فعالیت ضد‌سرطانی از خود نشان دهند.

استفاده از عصاره و آب میوه، همچنین باعث جلوگیری از بروز چین و چروک و جای زخم می‌گردد و اکسیژن‌رسانی به پوست را به طرز خارق‌العاده‌ای بهبود می‌دهد.

Report this page